Ipari olajak - Élelmiszeripar
DENSOLINA RVTH
NSF besorolású fehér paraffinos olaj
NSF H1
Folyékony paraffin olaj, mely teljesíti a következő európai és amerikai gyógyszerészeti előírásokat:
o USP XXIV
o EUROPEAN PHARMACOPEA, IV. kiadás
o F.D.A. CFR 172.878
Bárhol használható, ahol az ipari alkalmazások során esetlegesen emberi vagy állati fogyasztásra készülő élelmiszerrel kerülhet kapcsolatba.
Az általános kenési felhasználásra készült termék, mely bármilyen mechanizmus esetén alkalmazható, amely csíramentes, közepes viszkozitású élelmiszeripari terméket igényel, amely nem szennyeződik, még inkább az élelmiszer- és textilipari felhasználásra.
Tulajdonságok
o Kiváló kenőképességet biztosít.
o Színtelen, szagtalan és íztelen paraffinos fehér olaj
o Jól tapad és megfelelő kenést nyújt. Gondoskodik a tiszta, nem szennyezett kenésről.
o A DENSOLINA RVTH termék NSF H-1 jóváhagyással rendelkezik (korábban USDA H-1 volt) – száma 025690, mely alapján használható kenőanyagként, formaleválasztóként és segéderőként az élelmiszeriparban.
Alkalmazás
o Kézi olajozóval
o Csepegtetéssel vagy szórással történő automatikus kenés
Figyelmeztetés
o A kenésre használt termékek kezelésekor megszokott módon kell eljárni.
o A tartályt zárva kell tartani a szennyeződés elkerülése érdekében.
Fizikai-kémiai jellemzők
Megjelenés |
Színtelen folyadék |
Illat |
Szagtalan |
Viszkozitás 100°C-on |
8.3 cSt |
Viszkozitás 50°C-on (°E) |
5 / 6 |
Viszkozitás 40°C-on |
60 / 75 cSt |
Sűrűség 15°C-on, g/ml |
0.83 / 0.88 |
Savtartalom mg KOH/g |
max. 0.02 |
Lobbanáspont (nyílt csésze) °C |
min. 200 |
Folyáspont °C |
max. -10 |
Aminobenzol (anilin) pont °C |
min. 105 |