Ipari zsírok - Élelmiszeripar
G. BESLUX ATOX M-00
Nagy teljesítményű élelmiszeripari
(USDA H-1) kenőzsír
Leírás
A legnagyobb technológiai és gyártási folyamat eredményeként kifejlesztett élelmiszeripari zsír. A nagy teljesítményű zsírt élelmiszeripari és gyógyszerészeti felhasználásra fejlesztették ki.
A sűrítő kiváló fizikai-kémiai jellemzőinek köszönhetően a zsír kitűnő tapadást biztosít a fémhez és nagy stabilitással bír a mechanikai tevékenységek esetén. A nagy kenési képességű szintetikus olajból készült G. Beslux Atox M-00 széles körű üzemi hőmérsékleten (-50°C és +120°C között) biztosít megfelelő kenést.
Az adalékanyagok gondoskodnak a kiváló korrózió-, rozsdásodás elleni és kopásálló, valamint EP tulajdonságokról, így a
G. Beslux Atox M-00 nagy kenési képességet mutat a precíz üzemelési feltételek esetén.
Hosszú élettartam. Lassú öregedés. Gondoskodik az újrakenés gyakoriságáról, és következésképpen csökkenti a fogyasztást és az üledékképződést.
A G. Beslux Atox M-00 használható minden csapágy és szerkezet esetén bármikor, amikor fennáll a lehetősége az élelmiszerrel történő véletlenszerű érintkezésnek.
Előnyök
Alkalmazás
Figyelmeztetések
Fizikai-kémiai jellemzők
Sűrítés (szappan típus) |
Komplex |
Alapolaj természete |
Szintetikus |
Penetráció 25°C-on, mm |
400 – 430 x 0,1 |
Cseppenéspont °C |
min. 220 |
Szín |
Fehér – elefántcsont |
NLGI konzisztencia |
00 |
4-golyós teszt -Hegesztési terhelés, kg -Hegedési átmérő 1’/80 kg, mm |
Min. 400 Max. 0,45 |
EMCOR korróziós teszt |
0 / 0 |
Oxidációs stabilitás, 100°C, kg/cm2 |
Max. 0.5 |
Párolgási veszteség, 100°C, % |
Max. 1 |
Üzemi hőmérséklet, °C |
-50°C/+120 |