PURITY FG2 Extreme Grease
A PURITY FG2 Extreme Grease kitűnő védelmet nyújtó fehér színű zsír, mely megelőzi a berágódást, horzsolást és hasadást, továbbá gondoskodik a konzisztenciáról élelmi savak jelenlétében is.
- A PURITY FG2 Extreme egy magas viszkozitású, félszintetikus, alumínium komplex zsír.
- Nagyobb védelem a fogaskerekek, csapágyak és berendezés számára, ha alacsonytól közepes sebességgel és nagy terheléssel üzemelnek.
- Hatékony védelem a magas hőmérsékletnek, nagy nyomásnak és nehéz terhelésnek kitett alkalmazásoknál (mint pelletálók).
- Hőmérsékleti tartomány: -20°C/-4°F és 160°C/320°F között.
- Tökéletesen illeszkedik a HACCP (Kritikus Ellenőrzési Pontok Veszélyelemzése) és GMP (Helyes Gyártási Gyakorlat) terveihez. Teljes körű élelmiszeripari igazolásokat teljesít, köztük az élelmiszeripari berendezésekben történő használat elfogadását Kanadában, az NSF H1 kenőanyag véletlenszerűen érintkező regisztrációját.
- Ipari erősségű kenőanyag-védelmet biztosít az élelmiszeripari feldolgozásoknál az egész üzemben, még a legkeményebb alkalmazásoknál is.
- Kifejezetten úgy állították elő, hogy hosszú élettartamot és kitűnő kopásvédelmet nyújtson az élelmiszer-feldolgozó alkalmazásoknál, a termék kevesebb szétszakadása és a nagyobb termelékenység érdekében.
- A PURITYTM FG zsírok jobban ellenállnak a vízkimosásnak, vízsugár spray-nek és a tisztításhoz használt leginkább sterilizáló vegyi anyagoknak, mint a vezető versenytársak.
- A termékek jó alacsony hőmérsékleti szivattyúzhatóságot mutatnak.
- A PURITY FG zsírok hatékony kopásálló (AW) és extrém nyomási (EP) jellemzőkkel bírnak és védenek a rozsda és korrózió ellen.
- Kifejezetten a kitűnő teljesítmény és az élelmiszeripari tisztaság biztosítására fejlesztették ki a legmagasabb igénnyel rendelkező körülményekhez az élelmiszer-feldolgozási üzemelésnél.
- Élelmi allergénektől***, genetikailag módosított összetevőktől (GMS) és gluténtól mentes.
- Élelmiszeripari jóváhagyás/regisztráció:
NSF H1: Kenőanyag véletlenszerű érintkezéssel
***A következő allergéneket vizsgálták: hal, tojás/tojás termékek, tej/tejtermékek, mogyoró/mogyoró származékok, szezámmag, kagyló, szójabab/szójabab termékek, szulfitok és búza/búza termékek.